Nieuwsberichten

Challenge ‘Stoepkrijt’

Doe jij mee met onze stoepkrijtchallenge? Dit gaat eigenlijk heel eenvoudig. Rekening houdend met de regels van het RIVM ga je naar buiten met je stoepkrijt en maak je een mooie grote tekening. Misschien is er wel een volwassene die je daarbij kan helpen. Wat je gaat tekenen mag je helemaal zelf weten, als het maar een achtergrond is die je kunt gebruiken voor een foto van jezelf waarbij het net lijkt alsof jij deel uitmaakt van de tekening. Hieronder zie je enkele voorbeelden, maar op internet staan nog veel meer. Je kunt je foto voor 27 mei naar juf Robin sturen. Zij maakt van alle inzendingen weer een leuk filmpje. We hopen dat we deze keer weer heel veel inzendingen mogen ontvangen! Veel succes!

Challenge ‘Bewerk een foto’

De kinderen van it Bynt de uitdaging ‘Maak een knikkerbaan’ massaal aangegaan! Wat hebben wij prachtige, creatieve, snelle, grote en lange knikkerbanen voorbij zien komen. Wil jij ook zien wat er allemaal gemaakt is? Klik dan snel op de video hieronder. We hebben ook weer een nieuwe challenge (uitdaging) voor jullie bedacht: Zoek een leuke foto uit van vroeger. Maak deze foto opnieuw, alleen dan in de tijd van nu. Misschien willen je broertjes, zusjes of heit en mem wel meedoen! Wij hebben een aantal voorbeelden bij dit bericht gevoegd, dan hebben jullie een idee van de challenge.Stuur jullie foto’s naar Juf Robin, via Parro, de mail of Whatsapp vóór 7 mei. Klik op de video hieronder voor de prachtige resultaten!

Challenge ‘Maak een knikkerbaan’

Vorige week hebben wij prachtige foto’s mogen ontvangen van de torens die de kinderen hebben gemaakt. Dit bracht ons op het idee om jullie elke week een uitdaging (challenge) te geven. Juf Alie en Juf Robin zijn vast begonnen. Wij dagen jullie uit om met deze challenge mee te doen! De challenge is te zien op YouTube. Stuur je eigen filmpje (niet langer durend dan een halve minuut tot een minuut) naar juf Robin. Op vrijdag 24 april zullen de langste, mooiste, gekste of meeste creatieve banen te zien zijn in een compilatie.Doen jullie mee? We hopen veel filmpjes te mogen ontvangen! Groetjes van de meesters en juffen van It Bynt.

Challenge ‘De hoogste toren’

Op 26 maart zijn de kinderen uitgedaagd om een hoge toren te bouwen van allerlei voorwerpen. Er zijn al een aantal foto’s en zelfs een filmpje binnengekomen. In het fotoboek ziet u de resultaten.

Thuiswerken

Het is geweldig om te zien hoe hard er door de kinderen van It Bynt thuisgewerkt wordt in deze bevreemdende en onwerkelijke tijd. Ouders en kinderen: we hebben grote bewondering voor jullie enorme inzet en wensen jullie veel succes!

Koperproject

Met een swingend mini-concert werd het koperproject van groep 6, in samenwerking met de plaatselijke muziekvereniging en onder grote publieke belangstelling van ouders en pakes en beppes, op feestelijke wijze afgesloten.

Meesters- en juffendag

Met een pyjama- en pantoffeldag zijn de verjaardagen van alle meesters en juffen gevierd. Het werd geen lazy day, maar een actieve dag vol leuke activiteiten die begon met een ontbijt op school.

Babyshower

Op haar laatste werkdag voor het zwangerschapsverlof werd juf Hanna-Ilse door groep 7/8 verrast met een babyshower waarmee de aantocht van de baby gevierd werd. Er werden niet alleen veel lekkere hapjes gegeten en cadeautjes gegeven, maar ook leuke activiteiten gedaan zoals zwangerschapsyoga.